Ergonomski predpražnik – za udobje vaših zaposlenih

Želite za svoje zaposlene na delovnem mestu priskrbeti varnejše delovno mesto? Vse se začne z ureditvijo talnik oblog. Veliko k temu pripomorejo tudi ergonomski predpražniki, ki lahko poskrbijo, da vaša tla ne drsijo, so poti bolj označene ali celo priskrbijo bolj udobno hojo ali stojo na enem mestu. Namreč zdravstveno dokazano je, da hoja po trdi površini (recimo beton) obrablja kolenske sklepe ter hrbtenico in povečuje možnost bolečin v teh predelih ali celo poškodbe. To pa lahko rešite enostavno z uvedbo mehkejše površine vsaj na tistih mestih, kjer se vaši zaposleni gibljejo največ.

ergonomski predpražnikiPoskrbite za večjo varnost za vaše zaposlene, saj bo z priskrbitvijo udobnejših predpražnikov (recimo na predelu, kjer poteka delo za tekočim trakom) delo veliko bolj udobno, posledično pa se bodo zmanjšali izostanki z dela zaradi bolezni ali možnosti za poškodbe. Vaši zaposleni pa se bodo počutili bolj varne, delo bo za njih manj naporno in povečala se bosta zadovoljstvo in produktivnost. Naj bo udobje vaših delavcev na prvem mestu.

Ampak, kako ugotoviti, kateri predpražniki so primerni za vaše podjetje in ali bi se obnesli? Podjetja, kot so Lindström vam omogočajo tudi najem ali samo preizkus predpražnikov kot tudi svetovanje, kateri bi bili za vaše podjetje najbolj primerni.