Duša in telo morata biti usklajena

Zdravje je na prvem mestu in če ne poskrbimo zanj, potem je naše življenje lahko precej zapleteno. Zdravje si lahko ohranjamo tudi s tem, da vsak dan ali pa vsaj trikrat na teden obiščemo telovadnico in vadimo različne aktivnosti. V zadnjih letih je med najbolj priljubljenimi vadbenimi dejavnostmi joga.

In zakaj ravno joga?

Podloga za jogoVaditelji namreč obljubljajo, da bomo s pomočjo joge lahko marsikaj dosegli, npr. usklajenost naše duše ter tudi našega telesa. Vzrok je še nekje drugje. Joga nas namreč tudi ne bo prav veliko stala. Blazina za jogo oziroma podloga za jogo je v resnici vsa oprema, ki jo moramo imeti ves čas pri sebi. Blazina za jogo je lahko poljubna in ni posebej predpisane oblike in materiala, iz katerega bi morala biti.

Podloga za jogo naj bi bila po mnenju strokovnjakov mehka in udobna ter zadosti velika, da lahko mirno izvajamo vaje, ki nam jih dodelijo vaditelji. Podloga za jogo je cenovno ugodna, kupimo pa jo lahko že na vsakem koraku. Podloga za jogo se najde tudi na spletnih policah spletnih trgovin, in sicer po noro nizkih, že kar smešnih cenah. Zakaj se torej ne bi odločili za športno aktivnost, ki od nas res ne zahteva veliko, duša in telo pa se vseeno uskladita. Joga se vadi že v vsakem večjem kraju, zato tudi ni izgovor, da na jogo ne moremo hoditi, ker jo nikjer v bližini ne izvajajo. Podloga za jogo in mi sami …

To je vse za odhod na našo vadbo.