Izbira dnevne sobe

Dom je naša oaza miru, intimni kotiček, kjer uživamo v prijetni družbi svoje družine in prijateljev. Skrbno izbrano pohištvo, ki se zliva z našim življenjskim stilom, funkcionalnostjo ter izbranim materialom je le še pika na i k našemu ugodju domačega ognjišča.

Prostor dnevne sobe je navadno največji in osrednji del stanovanja ter hkrati tudi najbolj reprezentančen del stanovanja, v katerem sprejemamo goste. Ti si tu lahko ustvarijo vtis o urejenosti celotnega doma, o skrbnosti, iznajdljivosti in o okusu gostitelja kot tudi o njegovem življenjskem stilu.

Izbira dnevne sobe torej naj ne bo nakup brez predhodnega posveta s strokovnjaki in seveda vsemi družinskimi člani, saj menjanje pohištva vsako leto ne pride v poštev. Kombinacija elementov, materiala in barv, ki zadovoljijo še tako zahtevnega kupca, je odlika priznanim proizvajalcev pohištva – dnevnih sob, kot so:  Como, Alples, Paron, Xynto, Fura, Rio Art, IBC Casa – Linea, Gruber in Schlager, Soft Plus idr. S posluhom za kupca in njegove želje vas bodo sprejeli tudi v salonu Il ambienti, kjer boste opravili dober nakup dnevne sobe ne da bi se vam bilo potrebno prav posebej naprezati, saj imajo rešitve – dnevne sobe – na dlani.