Bet365 omogoča tudi predčasno izplačilo vplačane stave

Ste se odločili vplačati stavo na nek športni dogodek, ste bili hkrati še popolnoma prepričani v zmago enega tekmeca in ste zaradi tako velikega prepričanja vplačali kar lep kupček denarja, pa ste si premislili zadnji trenutek? V tem primeru ste lahko zelo veseli le v primeru, da ste stavo vplačali pri stavnici Bet365, saj kot edina nudi opcijo predčasnega delnega izplačila.

Bet365 LogoTo opcijo je sicer Bet365 ponudila kot prva stavnica na svetu, kar je prav, saj se vsak kdaj zmoti ali pa se okoliščine prav na hitro spremenijo, lahko le kakšno minuto pred začetkom dvoboja. Se pa je treba zavedati, da Bet365 ne vrne kar celotnega vplačila, gre bolj za delno izplačilo, hkrati pa je višina vrnjenega zneska odvisna tudi od trenutne situacije stav, ki ste jih že vplačali.

Zato lahko rečemo, da se splača zahtevati predčasno izplačilo iz Bet365 le v primeru, da ste vplačali res malo večji znesek, s katerim si ne upate kar na enkrat več tvegati, saj bi lahko izgubili preveč. V kolikor pa znesek ni bil za vas tako velik, zakaj za vas – enostavno zato, ker je lahko nekomu že 5 € čisto preveč, nekomu pa je lahko šele 1000 € ali pa še mnogo več šele čisto preveč, stvar je torej povsem relativna –, potem je bolje vplačilo pustiti pri miru in morda zaradi napačne stave, kot je kar na enkrat delovalo, zaslužite ogromno, saj se kvote tako zelo spremenijo. Torej Bet365 omogoča rešitev v sili, ki pa jo res izkoristite, če je velika sila.