Ali je vodni filter smiselna naložba?

Ker živimo v vedno bolj onesnaženem okolju, je še toliko bolj pomembno, da gledamo, da bomo vase vnesli čim bolj zdravo hrano in pijačo. Med zdravo hrano kakšna predelana ali v naprej pripravljena hrana nima svojega mesta, med zdravo pijačo pa tekočine z dodanim sladkorjem zagotovo tudi nimajo kaj iskati. Ampak, to pomeni, da nam dejansko preostane na voljo samo svežo tekoča vodo, za katero pa tako ali tako vemo, da je polna nekih snovi, za katere nam pravijo, da so v dovoljenih količinah čisto ok, a zdrava pamet da vedeti, da temu ni tako. Ravno zato se vedno več ljudi odloči za vodni filter, saj naj bi filtriranje vode vse nezaželene snovi izločilo. Ampak, ali je temu res tako in ali se boste zaradi prečiščene vode res počutili toliko bolje?

Vodni filter le sčisti umazanijo vitalna voda

Seveda, tudi če boste kupili res zelo dober vodni filter, vam bo filtriranje vode prineslo korist le v tem, da bo voda čista, da bo zdravju škodljivih snovi čim manj, to pa je tudi vse. Počutili se bolje ne boste, razen seveda takrat, ko boste uspeli vse strupe odstraniti iz telesa in boste pili povsem čisto vodo. Šele v tem primeru boste morda uspeli opaziti kakšen rezultat na vas, ampak zaradi tega pa zagotovo ne boste imeli nič več energije. Če želite imeti več energije, potem se morate odločiti za vodni filter, ki ima hkrati tudi dodatek, da vodo spremeni v alkalno, torej vodo, ki ima precej višji pH, kot jo ima sicer.

Kaj pomeni višji pH?

To pomeni, da se bo vaše telo veliko lažje borilo proti vsej onesnaženosti, prostim radikalom v telesu in posledično boste imeli več energije. Z več energije pa je jasno, da se veliko lažje spopadate z dnevnimi obremenitvami, ki vas zato niti toliko ne spravijo s tira, hkrati pa vam več energije ostane tudi za družino. Če pogledamo drugače, vodni filter, ki spremeni vodo v alkalno, vam omogoči bistveno, bistveno boljšo kvaliteto življenja, zato vse kar potrebujete, je vodni filter.