A je za ultrazvok Peričeva 35, Ljubljana pravi kraj?

Kratek odgovor je: Vsekakor. Vsekakor je za ultrazvok Peričeva 35, Ljubljana pravo mesto! Nosečnice naj se podajo na ultrazvok Peričeva 35, Ljubljana, kjer Ultralab izvaja fetalni ultrazvok srca. Obdobje nosečnosti je obdobje, v katerem je potrebna previdnost, saj sta takrat posebej občutljiva tako nosečnica kot njen še nerojen otrok. Med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih okoljskih dejavnikov in vplivov do raznih okvar, od katerih so najpogostejše srčne napake, gastrointestinalne okvare in na žalost je teh še veliko več – preveč. Če sumite kakšno okvaro, se lahko naročite na ultrazvok na naslovu Peričeva 35, Ljubljana, kjer je na omenjeni ulici najboljša ambulanta za ultrazvočno preiskavo srca vašega nerojenega otroka.

Ultrazvok na Peričevi 35, Ljubljana je cilj ultrazvok Peričeva 35, Ljubljana

Pri fetalnem ultrazvoku srca vrhunski specialist z večletnimi izkušnjami opravi pregled s sondo, oddajajočo ultrazvočne valove, zato ni pri preiskavi nikakršnega sevanja, ki bi škodljivo vplivalo na nerojenega otroka. Nič sevanja pomeni nič tveganja. Med pregledom se vidijo struktura in delovanje otrokovega srca.

Zdravniki, ki opravljajo ultrazvok na Peričevi 35, Ljubljana, v mestu, kjer pregled s sondo izvajajo na tak način, da se med popolnoma nebolečim pregledom vidijo struktura otrokovega srca in delovanje srca. Storitev izvedejo na skrben način, in to v drugem trimesečju. Pri preiskavi je mogoče odkriti tudi določene motnje ritma srca. Ne se bati, saj tovrstnega pregleda ne potrebujejo vse nosečnice; če vaš ginekolog meni, da ga potrebujete, vas bo napotil na ultrazvok v Ultralab, kjer se nahaja ambulanta z največjimi strokovnjaki na tem področju.

Spol ni pomemben, samo da je otrok zdrav

Za fetalni srčni pregled je Ultralab najboljša izbira, ker vam zdravniki natančno pojasnijo, zakaj je preiskava sploh potrebna: Če veste, kaj je narobe, boste lahko naredili načrt, kako postopati dalje, in se pravilno pripravili na prihod svojega dojenčka. S pravilno diagnozo, ki jo bodo zdravniki na omenjenem naslovu zagotovili, bodo zdravniki pri porodu in na poznejših preiskavah vedeli, na kaj in zakaj morajo biti posebej pozorni.

Naj vas ne skrbi, kje boste parkirali, saj je pot do ambulante preprosta, ponujeno pa je tudi parkirno mesto na zasebnem parkirišču ambulante. Ambulanta je samoplačniška, vendar se bodo pacienti, ki imajo z zavarovalnico Adriatic Slovenica sklenjeni zavarovanji specialisti in zdravila ali paket Športnik, razveselili novice, da lahko ambulanto obiščejo z napotnico.